Bæredygtigt børnetøj fra Popupshop i smarte designs til favorable priser

Popupshop er et børnetøjsmærke, der har eksisteret siden 2007, og som tager udgangspunkt i fair produktion og bæredygtighed. Alt tøjet er økologisk og primært fremstillet af bomuld, der bliver dyrker på marker i Tyrkiet, hvor der ikke anvendes hverken kemikalier eller pesticider. Popupshops store fokus på bæredygtighed betyder, at miljø og mennesker bliver skånet mest muligt i fremstillingsprocessen, og i produktionen af tøjet anvendes en miljøvenlig farvningsproces uden brug af tungmetaller, kobber eller krom. Popupshop har fået det eftertragtede miljø- og sundhedsmærke GOTS, så når du køber tøj i dette mærke til dit barn, så kan du være 100 % sikker på, at tøjet er bæredygtigt. Selvom tøjet er bæredygtig og økologisk, så fås det til favorable priser.

Basistøj i legende og let stil

Popupshops basistøj er til børn i 1-8 års alderen, og tøjet er kendetegnet ved en let, legende og enkel stil, som forener det tidløse med det moderigtige. Det er fremstillet i lækre materialer, som er utroligt behageligt at have på, og fordi tøjet er økologisk, så indeholder det ingen giftstoffer eller kemikalier, som kan være skadelige for barnets sarte hud eller fremkalde allergi. Tøjets gode kvalitet betyder også, at det holder til at blive vasket uden at ændre form eller miste farve.

Gode tilbud på badedragter og kjole fra Popupshop

Lige nu finder du rigtig gode tilbud på tøj fra Popupshop hos Babynature.dk, der forhandler luksustøj til babyer, børn og voksne. I sortimentet finder du eksempelvis en smart badedragt med leopardprint, der passer til piger i alderen 1-3 år. Du kan også få en lækker økologisk jerseykjole i sort til piger i alderen 18-24 måneder, som har snore, der kan strammes om livet, eller man kan lade den være lige op og ned. Når du handler online hos Babynature.dk, får du altid en rigtig god kundeservice, fri fragt ved køb over 500 kr. samt dag-til-dag levering.