Derfor bør du købe Gillette barberblade og skrabere

Gillette er uden tvivl det mest kendte brand inden for barbergrej, men det er også langt fra det billigste. Mange tyr derfor til billige engangsskrabere. Men det kan faktisk godt betale sig at købe en god barberskraber, som kan bruges igen og igen.

Det smarte ved alle Gillette Venus og Gillette Fusion skrabere er bl.a.:

  1. at de passer til hhv. alle Venus og Fusion barberblade.
  2. at deres barberblade indeholder blødgørende striber med gelé.
  3. at det er både smart og bæredygtigt, at kunne skifte barberblade på din skraber, fremfor at skifte engangsskraber flere gange om ugen.
  4. at du på sigt opnår en økonomisk gevinst ved at kunne bruge den samme skraber flere gange. Tænk blot på, hvor mange penge du i grunden ender med at have brugt på dine engangsskrabere.

Og selvom Gillettes barberblade kan virke urimeligt dyre, så kan du sagtens finde dem billigt på nettet! Du finder dem f.eks. hos emma.dk, som har et stort udvalg af barbergrej til både kvinder og mænd, og her får du Gillette produkter med op til 85% rabat! Så bliver det nemt nok at få råd til en luksusskraber – du kan læse meget mere om emma.dk nederst i artiklen.

Få den bedste barbering med Gillette både som mand og kvinde

Både mænd og kvinder kan opleve forskellige irritationer ved barbering af forskellige årsager. For at give dig den bedst mulige barbering, har vi herunder lavet en lille guide til, hvordan du undgår både skægpest og røde knopper efter barberingen.

Sådan undgår du skægpest og røde knopper ved barbering

De fleste mænd kender til pseudofolliculitis barbae, eller bare skægpest i daglig tale. Skægpest og røde knopper hænger faktisk sammen og skyldes en bakterietilstand, som opstår når hårsækkene inficeres af bakterier, og herved bliver irriteret.

Selvom det er en meget udbredt og uskadelig bakterieinfektion, og er noget som mange mænd og kvinder oplever, så er der dog nogle få tips til at undgå af få skægpest og røde knopper, når du barberer dig med din Gillette skraber.

  1. Barber dig i badet, eller vask dit ansigt med vand og sæbe inden barbering, for at fjerne bakterier.
  2. Brug altid barberskum. Derved minimerer du risikoen for rifter, og barberingen vil også føles mere behagelig.
  3. Barber dig forsigtigt, og så vidt muligt med hårenes groretning.
  4. Brug evt. en god aftershave efter barbering i ansigtet, for at dræbe bakterier. På kroppen kan du bruge en mild olie eller bodylotion.
  5. Hold din Gillette skraber ren, husk at skifte barberblade ofte og brug kun rene håndklæder til at tørre dig med.
  6. Lån aldrig din skraber ud eller brug samme håndklæde som andre.

Så meget kan du spare på barberblade fra Gillette hos emma.dk

Nu hvor du er overbevist om at Gillette er vejen frem til en god og behagelig barbering, så vil du selvfølgelig også gerne vide, hvor du så kan finde de bedste Gillette tilbud – og det gør du hos emma.dk, hvor du bl.a. kan finde Gillette skrabere til under 40 kr. stykket. Du opnår altså rabatbesparelser på helt op til 85%!

emma.dk er en medlemsklub, hvor du som medlem kan handle til deres meget billige emma priser og derudover får du gratis fragt på alle dine ordre – store som små. Og så finder du ikke kun Gillette produkter på deres hjemmeside, men faktisk mere end 400 kendte brands inden for både hygiejne, skønhed og hverdagsprodukter. Skynd dig ind og se hele deres udvalg af billige Gillette barberblade, skrabere og barberskum, og giv din gamle engangsskraber en overhaling!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *