Fænomenal efterskole på Sjælland

Ønsker du at gå på en efterskole på Sjælland, der kan lidt af det hele? Så led ikke længere! Tølløse Efterskole på Sjælland har nemlig både teater, dans og sport på programmet. Det betyder, at du finder alle former for faciliteter hos os samt et væld af forskellige mennesker, så du kan få udvidet din horisont, mens du går på efterskole.

Dygtige undervisere

På Tølløse Efterskole på Sjælland har vi kompetente og passionerede undervisere, som går op i at du får det fedeste år. Motivationen for at hjælpe dig bedst muligt med at udforske din passion og vokse som menneske er helt i top hos vores medarbejdere. Hos Tølløse Efterskole kommer du til at opleve et trygt miljø, hvor du kan blomstre og udforske.

Flere hovedforløb

Om du ønsker at lave en blanding af dans og teater, rent teater, ren dans eller ren sport, så kan du det på Tølløse Efterskole. På vores sportslinje tilbyder vi fire forskellige hovedforløb. Fodbold, håndbold, basketball og volleyball. Ligegyldigt hvad du vælger, så har Tølløse Efterskole fantastiske faciliteter til at du kan dykke fuldstændigt ned i det, du er passioneret omkring samtidigt med at du får venner for livet.

Nysgerrig om at høre mere?

Ønsker du at høre mere om efterskolelivet på Tølløse Efterskole på Sjælland og hvad vi kan tilbyde dig? Så kan du altid ringe til os eller sende os en mail og høre mere om, hvilke muligheder, der er for dig på vores efterskole. Det er ganske uforpligtende at tage en snak med os. Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvordan efterskoleoplevelsen er på Tølløse Efterskole på Sjælland.