Ingen fest uden konfettirør

Når der sker noget stort i livet, vælger mange at fejre det med et brag af en fest. Det kan være, at man lige er blevet færdig med en uddannelse, at man lige er blevet forlovet eller at man lige er flyttet ind i en ny bolig. Det kan også være, at man bare har fødselsdag og har lyst til at fejre dagen med gode mennesker omkring sig.

Skal man holde fest er der mange ting, man kan gøre, for at gøre festen ekstra sjov og mindeværdig. Der skal selvfølgelig være styr på mad og drikke – for ellers duer helten, som bekendt, ikke. Men udover det, som skal i skrutten, er det også vigtigt, at man får pyntet rigtig godt op, så det virkelig føles som en fest, fremfor en hyggelig hverdagskomsammen. Man kan pynte op med balonner og bannere, men vil man virkelig give den gas med oppyntningen, skal man have fat i nogle konfettirør.

Konfettirør skaber den helt rette stemning til enhver festlig lejlighed. Det festlige brag og de flotte farvede konfetti, der sidenhen daler ned i hele rummet giver en helt magisk stemning – det er uden tvivl den bedste rammesætning til en vild og sjov aften. Konfettirør er også en eminent ting at have nytårsaften, da de minder en lille smule om fyrværkeri til indendørs brug. Til nytår er et konfettirør med guld eller sølv konfetti et oplagt valg.

Konfettirør kan også bruges til at poppe over det nygifte par, som kommer ud af kirken, i stedet for de traditionelle ris.

Hos All4party.dk finder man et stort udvalg af konfettirør i forskellige størrelser og med forskellige farver og former konfetti. Her kan du eksempelvis finde et konfettirør med små falske pengesedler i eller et med sommerfugle. Til de mere romantiske lejligheder forhandler All4party.dk konfettirør med røde hjerter og rosenblade.