Køb billigt Arion hundefoder hos Simbas Foder

Ønsker du også at give din bedste ven den optimale foder sammensætning? Er du opmærksom på din hunds behov, og har du for nylig konfereret med din dyrlæge om hvorvidt mængden af foder, antallet af fodringer, og foderets art er den rigtige for netop din hund?

 

Det er super vigtigt om hunde ejer at være obs på, at forskellige hunde har forskellige behov – og at din hunds behov svinger gennem dens levetid. Som hvalp har din hund brug for næring til at vokse, som voksen, aktiv hund, har den behov for at få tilført energi, så den har overskud til at løbe og lege – og som senior hun behøver den ikke så mangekalorier, men derimod flere mineraler og vitaminer, som styrker led og fordøjelse.

 

Hundefoder fra Arion er karakteriseret ved sit høje indhold af omhyggeligt sammensatte nærings stoffer, som er tilpasset nøjagtig den type hund, der er angivet på posen. Sammensætningen er baseret på mange års erfaring med hunde racer og deres specielle behov, og Arion hundefoder anbefales også af dyrlæger for netop disse specialiserede egenskaber. Foder til hunde fra Arion indeholder udelukkende naturlige ingredienser, og er ikke tilsat kemikalier, som kan være skadelige for din hund, som for eksempel soyaprotein, kunstige konserveringsmidler, smags stoffer eller farve stoffer. Arion hundefoder fås i varianter, som svarer til hundens race, livsfase, aktivitets niveau, generelle helbreds tilstand, køn og neutraliserings status. Steriliserede hanhunde og tæver har brug for en anden kost sammensætning end deres intakte fæller, da hormon balancen er anderledes – og drægtige eller diegivende tæver skal man være opmærksom på har behov for ekstra kost tilskud i form af vitaminer, mineraler og fedt, da drægtighed og amning kan dræne en tæve for nærings stoffer.

 

Hos Simbas Foder finder du i online shoppen simbasfoder.dk samtlige varianter af Arion Hundefoder samt foder af underkategorien Arion Freinds. Begge varianter fås til særdeles lave priser, og leveres lige til døren inden for få hverdage.