Køb de smukke kubiske zirkonia perler hos Amaida

Hos Amaida finder du et solidt udvalg af de smukke facetslebne Kubiske Zirkonia perler. Gå på opdagelse i vores sortiment allerede i dag og find lige præcis de Kubiske Zirkonia perler, der falder i din smag samt alt i smykkeudstyr.

Smukke perler på streng

Du finder Kubisk Zirkonia perler i alle regnbuens farver i vores sortiment hos Amaida. Kunne det være noget med en smuk solgul, en dyb skovgrøn eller en klassisk og elegant hvid? Du kan også købe perlerne i multifarvede, hvis du vil have spræl på din kreation. Perlerne er enten facetslebet runde eller facetslebet rondeller. Du kan købe en 38 cm hel streng med cirka 64 perler på for omtrent 195 kr. På den måde får du rigtig mange flotte perler for dine penge.

Skab smukke kreationer

Ligegyldigt om du skal til at lave øreringe, armbånd eller halskæder, så kan du med Kubisk Zirkonia perler skabe flotte, glinsende smykker. Du kan vælge at sammensætte forskellige farver i flotte mønstre eller sammenhæng eller gå efter mere klassiske og nedtonede looks ved brug af kun en enkelt farve. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til brugen af disse perler.

Alt i smykkeudstyr

Mangler du låse, halskæder i sølv eller guld, tange eller sakse eller noget helt andet, så finder du naturligvis også det hos os. Hos Amaida kan du shoppe alt det du behøver for at komme i gang med at lave de flotteste smykker. Hvad enten det er til personligt brug, til gaver eller med henblik på salg, så finder du robuste og holdbare smykkematerialer i vores udvalg. Hvis du har spørgsmål til vores produkter, så tøv endelig ikke med at kontakte os.