Køb malergrej til den lille eller store kunstner

Der er ikke noget så hyggeligt som at sidde inde en regnvejrsdag og lytte til dråbernes blide slag mod vinduerne eller betragte naturen på nærmeste hold en klar forårsdag i maj. Hvis man ovenikøbet har en blok eller et lærred foran sig, hvorpå man kan udfolde sine kunstneriske evner, så er hyggestunden komplet. Malericentralen har et varieret udbud af kunstnerartikler til den lille og store kunstner, til begynderen eller den øvede. 

Vi kan tilbyde: 

Svæverammer, der laves i forskellige mål også på specialmål efter behov. De findes bl.a. i sølv, guld, hvid/træ, sort.  Svæverammer til malerier og lærreder, laves i alle mål. Større rammer leveres som lette saml-selv sæt.  

Malerlærreder i alle størrelser og på specialmål. Vores lærreder findes på i den lidt billigere udgave i mange forskellige størrelser samt lærreder af en noget bedre kvalitet i standardstørrelser.

Maling til både amatøren og den professionelle.  Vi har et meget varieret udvalg af akryl-, olie-, akvarelmaling samt spray og ink. Vi fører bl.a. de kendte mærker: Amsterdam Expert, Rembrandt, Maimeri, Galeria, Edding, Amsterdam spray mv. 

Staffelier til rimelige priser. Vi har både gulvstaffelier og det noget mere fleksible bordstaffelier, som er nemmere at tage med rundt på rejse eller tur. Alle staffelier er lavet i træ og er af en udmærket kvalitet. Vi fører også staffelier, specielt tilpasset børnenes behov for udfoldelse. 

Tegneprodukter i alle afskygninger. Posca, Uni pin fine liner, blokke, malebøger, markers og tusch, pasteller og oliepasteller, porcelæns-tusch, blyanter og tilbehør. Sidst men ikke mindst tilbyder vi rammer, så kunstværkerne kan blive smukt indrammet, lige til at sætte op på væggen. 

Startpakker til nybegynderen, som netop skal til at træde ind i den kreative verden. Alle æsker og pakker er lavet, så det er overskueligt at komme igang. 

Så kik ind på https://www.malericentralen-kreativ.dk/ og bliv inspireret til at udfolde din kreativitet. Du er også altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 97161359 for yderligere information. Vi vil glæde os til at høre fra dig.