Levering af frugt og grønt fra AogC Catering

Frisk frugt og grønt er vigtige kilder til essentielle næringsstoffer og vitaminer, som er nødvendige for vore kroppe og styrkende for helbredet og den generelle sundheds tilstand. Hvis vi ikke får vort daglige tilskud af fibre, vitaminer og mineraler fra frugter og grøntsager, risikerer vi at udvikle alvorlige mangel sygdomme. Dette går især ud over mave og tarm systemet, men også immun forsvaret, skelettet, hud, hår og negle samt vore kognitive færdigheder må holde for, når kroppen mangler vigtige vitaminer såsom B, C og D vitaminer, og mineraler som calcium, magnesium, zink og kalium, som er nødvendige for opbygning af kroppens celler. Der er således ikke noget at sige til, at man nemt kan komme til at føle sig utroligt træt og uoplagt, hvis man ikke får sine daglige 600 gram frugt og grønt.

Som arbejdsgiver, indehaver af en kantine eller måske ansvarlig for en offentlig institution kan det være vanskeligt at finde tiden til at køre på grønt torvet og selv skaffe de friske frugter og grøntsager. Derfor er det praktisk at alliere sig med en samarbejdspartner, som er specialiseret inden for levering af frugt og grønt til virksomheder.

A&C Catering A/S er en af de mest velrenommerede spillere på netop dette marked. Med Danmarks bredeste sortiment inden for økologisk frugt og grønt, og med erfaring, der strækker sig over et århundrede, kan A&C Catering garantere høj kvalitet, levering til tiden. Hos A&C Catering finder du alt inden for frugt og grønt – lige fra rå eller skrællede kartofler og hele, snittede eller hakkede grøntsager til frisk frugt i kurve og frisk presset juice. Virksomheden har søsterselskaberne Europa Frugt, Europa Frugt Økologi og Amager Krydderurter. Disse søsterselskaber forestår import af frugt, grønt og krydderurter fra Danmark og resten af verden, og A&C Catering sørger for forarbejdning og videre distribuering. Varerne leveres fra dag til dag, til den aftalte tid og lige til døren, uanset om det er til café, restaurant, hospital, institution, storkøkken, catering køkken eller privat arbejdsplads.

Når du laver en aftale om levering af frugt og grønt fra A&C Catering, handler du med de professionelle. Der vil blive lyttet til dine ønsker og behov, og din løsning vil blive skræddersyet dine – og din virksomheds – individuelle behov. Bestilling foregår nemt via telefon eller ved hjælp af bestillings modulet på hjemmesiden aogc.dk. Bestiller du før 23:59 via web, får du dine varer den følgende dag.

Læs mere om A&C Catering og de mange forskellige services på aogc.dk