Med en køjeseng kan I nemt få plads til alle i sommerhuset

Hvis I har et lille sommerhus, kan det være svært at få sovepladser nok til alle i det. Det gælder ikke mindst, hvis I har en stor familie. Men der er en  måde, hvor I kan skabe i hvert fald en soveplads mere. Det er ved at udskifte en almindelig enkeltmandsseng med en køjeseng. Så får I pludselig to sovepladser og kan nemt for plads til nogle flere mennesker i sommerhuset. Det er derfor en rigtig god mulighed for jer. Hvis I har et værelse, hvor der står to enkeltsenge nu, kan I udskifte dem med to køjesenge og dermed skabe fire sovepladser i et værelse, hvor der før kun var to. 

Et godt sted for jer at kigge efter køjesenge til jeres sommerhus er på webshoppen sengeogmadrasser.dk. De har et stort udvalg af forskellige seng, og I kan derfor nemt finde dem, der vil passe ind i jeres sommerhus. Det første, som I skal tænke over, når I kigger efter en køjeseng, er højden. Køjesenge kan nemlig fås i forskellige højder, men det er vigtigt, at der er mindst en meter fra den øverste køje og op til loftet – ellers bliver det ubehageligt at sove deroppe. Hvis du har et sommerhus med meget højt til loftet, kan det være, at du har plads til en køjeseng, hvor der er tre senge i den. Det er virkelig en god mulighed for dig for at skabe nogle ekstra sengepladser. 

Derudover er det også en god ide at se på, hvordan stigen til køjesengen skal være. Hvis det er børn, der skal bruge sengen, er det vigtigt, at det er en stige, som de nemt kan komme op og ned af. Der er nogle stiger, der er nemmere at bruge end andre. Hvis du har brug for ekstra opbevaring, kan du få skuffer, der kan ligge under den underste køje.