Mindsk smerter og stress med den helt rigtige massagestol fra Care & Relax

Lider du eller dine medarbejdere jævnligt af ryg-, lænde-, nakke- eller skuldersmerter? Eller måske forårsager en travl hverdag og et arbejdsliv præget af et højt tempo stress? Det er særdeles ubehageligt og usundt ofte at være plaget af smerter eller stress. Det hæmmer livskvalitet og produktivitet. Heldigvis er der råd for dette problem hos Care & relax, der har det største udvalg af massagestole i Danmark.

Fordele ved massagestole fra Care & Relax

Massagestole af høj kvalitet har vist sig at afhjælpe muskel- og ledsmerter i ryg, nakke og skuldre effektivt. Har du prøvet massage, har du med garanti også erfaret, hvor afstressende det er. Med en massagestol i dit hjem eller på arbejdspladsen skal du ikke løbende bruge tid og penge på at opsøge massage hos behandlere, medmindre du er henvist til behandling af lægen. En let tilgængelig massagestol er derfor en kæmpe fordel og en god investering og kan tillige forebygge, at spændinger på sigt blive behandlingskrævende eller fører til smerter. Care & Relax har et fremragende udvalg af massagestole af meget høj kvalitet. Det er ikke uden grund, at Care & Relax har referencer fra fx Rigshospitalet, Skejby Sygehus, Falck Share og Arbejdsmiljøsekretariatet. 

Valg af den rette massagestol

Overvej bl.a. følgende, inden du investerer i en massagestol: Skal den bruges i privat eller erhvervsmæssig henseende? Er der særlige krav til behandlingsområder? Skal den kunne foretage en præcis kropsscanning? Hvilke krav har du til design, størrelse og pris? Alle disse faktorer er afgørende for valget af din kommende massagestol. Care & Relax sælger kun mærkevarer som FUJI, Keyton, Panasonic samt deres egne CareRelax-massagestole. FUJI’s massagestole er de eneste, der er medicinsk godkendte. Deres massagestolproduktion bygger på 60 års erfaring, funktionaliteten er avanceret, kvalitet og driftssikkerhed er helt i top, og du får ultimativ og autentisk massage. Care & Relax’ egne massagestole bygger på FUJI-kvalitet, men til en lavere pris. De leverer en meget dybdegående massage og er blandt de mest slidstærke på markedet. Keytons massagestole er komfortable som lænestole, og der er lagt ekstra vægt på design og materiale. Endelig er Panasonics massagestole særlig gode til skuldermassage og har modeller med varme massageruller. Hvert mærke har sine individuelle fordele og prislejer.

Care & Relax rådgiver, lejer og sælger massagestole

Hos Care & Relax kan du leje og afprøve massagestolene, få kompetent rådgivning, on site garanti, reservedelsgaranti, attraktiv finansiering, gratis levering, opstilling og instruktion. Care & Relax er den absolut bedste forhandler af massagestole i Danmark.

You may also like...