Shoes for Crews – sko som dit personale står fast i

Shoes for Crews er skridsikre og komfortable arbejdssko til alle, der arbejder i hotel- og restaurationsbranchen. Shoes for Crews har et moderne design og en god stødabsorbering, hvilket betyder, at du kan gå i dem dagen lang uden at få ondt i fødderne. Shoes for Crews kan købes online til favorable hos Imagewear.dk, som forhandler arbejdssko og arbejdstøj af høj kvalitet til bl.a. kokke, tjenere, kantinepersonale og managers. Shoes for Crews er kendt for sit smarte og innovative design og sin høje kvalitet.  

Smarte sikkerhedssko med god stødabsorbering og høj komfort

I sortimentet hos Imagewear.dk finder du bl.a. populære modeller som Falcon og Evolution med ekstra stødabsorberende såler. En af bestsellerne er Falcon anti-slip arbejdssko, som er ideel til restaurantpersonale, køkkenpersonale og lignende. Skoen har en høj fleksibilitet og et atletisk look, og den er skridsikker og afvisende mod animalsk fedt, olie og kemiske stoffer. Skoen har desuden en Anti-Fatique polstret indersål, hvilket giver en suveræn komfort, når man har den på. Hvid Evolution II køkkensko er en super komfortabel sko, som er skridsikker og har en eksklusiv luftstemplet hæl støtteordning. Skoen har et innovativt og stødabsorberende design, hvor op til 70 % af anslagsenergien absorberes, så hotel- og restaurantpersonalet ikke bliver træt i fødderne, men kan have skoene på hele dagen.

Klassiske tjenersko i moderne og komfortabelt design

Leder du efter klassiske tjenersko, så er Falcon II en oplagt mulighed. Den fås både til damer og herrer, og den er fleksibel og skridsikker at have på. Skoen er designet i en flot sort farve, så tjenerne i din restaurant ser præsentable ud, når de skal betjene gæsterne, og samtidig passer Falcon skoene både til bukser og kjole. Dine tjenere får en langt mere komfortabel arbejdsdag, når de har Falcon sko fra Shoes for Crews. Skoene fås i mange forskellige størrelser og kan bestilles hjem i det antal, der er brug for.

Erfaren leverandør og professionel vejledning

Er du ansvarlig eller manager i en restaurant eller på et hotel, så kan du nemt bestille Shoes for Crews til dine medarbejdere, så de kan have komfortable sikkerhedssko på i hverdagen. Skoene kan være med til at forebygge ulykker på arbejdspladsen, og skoene bidrager til at gøre arbejdsdagen mere komfortabel og effektiv for medarbejderne. Imagewear.dk er en erfaren leverandør og samarbejdspartner, som også kan give gode råd og vejledning i forbindelse med valg af arbejdssko. Skoene leveres på bestilling direkte til firmaadressen i løbet af kort tid.