Flot udvalg af kølediske til kantiner, restauranter og caféer til gode priser

Nordisk Storkøkken er leverandør af et stort udvalg af flotte kølediske, som egner sig perfekt til caféer, restauranter, pizzeriaer, kantiner, delikatessebutikker, delikatesseforretninger, bagerforretninger og fiskehandlere. Maden holder sig frisk i længere tid, når den ligger på køl, og samtidig er det muligt at anrette maden, så den ser indbydende og lækker ud. Caféer og restauranter kan anrette f.eks. buffeter, salater eller sandwiches eller have et udvalg af is. Fiskehandlere kan have friskfangede fisk liggende på køl til at friste kunderne, og bagerierne kan have lækre kager stående fremme på køl. Kantiner er også et oplagt sted at have kølediske stående, og de egner sig godt til, når man skal anrette kolde buffeter.

Fristende på en overskuelig og praktisk måde

For kunderne virker det fristende og indbydende, når de kan se udvalget af mad, og de kan nemt overskue udvalget, når det anrettes i en køledisk. Det er også nemt selv at tage af maden, hvis det f.eks. er kold buffet. For det ansatte personale er det nemt at anrette maden i kølediskene og nemt at tage maden derfra, når den skal pakkes eller serveres til kunderne.

God kvalitet og professionel rådgivning

I sortimentet hos Nordisk Storkøkken fås kølediske i flotte designs og flere størrelser, og de er fremstillet af gode kvalitetsmaterialer med en lang holdbarhed. Glasbuen på køledisken, som kan åbnes og lukkes, har to praktiske funktioner. For det første kan man se hele udvalget af mad, og for det andet er det muligt at lukke glasbuen, så støv og snavs ikke finder veje til madvarerne, hvilket er meget hygiejnisk. Hos Nordisk Storkøkken tilbyder de professionel rådgivning, og med deres ekspertise på området, er kunderne garanteret at få den bedste løsning til deres butik, restaurant eller kantine. Det er nemt at foretage en bestilling af en køledisk i webshoppen, og leveringen sker hurtigt inden for 4-7 dage.