Eva Solo til dig, som ønsker funktionelt design i høj kvalitet

Du kender højst sandsynligt det populære mærke Eva Solo – og det med god grund. Firmaet blev grundlagt for mere end 100 år siden og drives stadig af den samme passionerede familie. I over 100 år har Eva Solo leveret funktionelt og lækkert kvalitetskøkkenudstyr til danskerne. Eva Solo har fulgt med tiderne og har udviklet sig til at blive et anerkendt mærke for deres fantastiske produkter på verdensplan.

Shop Eva Solo hos Damborg

Hos Damborg finder du naturligvis det populære Eva Solo mærke. Hos os kan du finde alt i Eva Solo. Hvis du leder efter slidstærke gryder, smukke køleskabskarafler, en miljøvenlig to-go-kop til kaffen, så du slipper for at skulle bruge papbægre på farten, eller hvis du måske leder efter en regnmåler til haven, så kan vi hjælpe dig. Hos Damborg forhandler vi mærker, vi kan stå inde for, og det kan vi bestemt med Eva Solo mærket. Du kan derfor være tryg ved at handle ved os, da du med garanti modtager produkter, du kan være glad for i lang tid fremover.

Dansk design i topklasse

Eva Solo forstår sig på, at køkken og boligudstyr ikke bare skal være funktionelt, men også være smukt og eksklusivt. Med produkter fra Eva Solo kan du skabe et moderne og indbydende hjem, som afspejler lige præcis, hvem du er. Om du har brug for pynt til altanen, hygge til soveværelset eller måske yndige og elegante accessories til begge køn, så er Eva Solo mærket for dig. Tag et kig i vores brede udvalg allerede i dag og find dine yndlingsprodukter fra Eva Solo. Har du spørgsmål eller henvendelser er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig.