Få sænket din bil med en ny sporty undervogn

Skal din bil pimpes lidt ekstra her til sommer – evt. have et mere sporty look n feel? Så er der mange muligheder. Du kan for eksempel peppe lakken op med en sporty metallic, og give den nogle fartstriber eller et startnummer. Du kan montere skørter og hækspoiler og forsyne hjulene med lavprofil dæk eller glitrende alu fælge. Og endelig kan du sænke bilen med en ny undervogn eller et såkaldt sænkningssæt.

Sænkning af bil – for den ultimative køreglæde

Når du sænker din bil får du ikke udelukkende den kosmetiske gevinst. Du op når faktisk også et bedre vejgreb og en højere grad af manøvre dygtighed. Fornemmelsen af at ligge tæt på vejen, som i en ægte sportsvogn, giver god køreglæde. Og samtidig er en sænkning af bil god for din økonomi, da den mindskede luf modstand tydeligt kan mærkes på forbruget af brændstof.

Hvordan kan jeg sænke min bil?

Den absolut billigste måde, hvorpå du kan sænke din bil, er ved hjælp af sænkningsfjedre. Disse blødere fjedre skal monteres i stedet for bilens standard fjedre, og giver den lave profil. Men hvis du ønsker den mest stabile løsning, skal du vælge at skifte hele undervognen ud med en såkaldt sportsundervogn. I en sportsundervogn er komponenter så som fjedre og støddæmpere perfekt afstemt, og det kan virkelig mærkes på bilens køre egenskaber. En sportsundervogn er den lidt dyrere, men samtidig mere professionelle, løsning.

Sænkning af bil ved hjælp af gevindundervogn

Og ønsker du at gå all in på sænkning af bil, anbefales det, at du vælger en gevindundervogn. En gevindundervogn er en sportsundervogn, monteret på gevind. Med en gevindundervogn kan du selv styre, hvor højt eller lavt, din bil skal ligge over vejbanen. Så kan du have den sænket om sommeren, og hævet om vinteren, hvorved du skåner din undervogn for sjap, salt og grus. Læs mere om sænkning af bil på billig-gevindundervogn.dk