Gør det tunge arbejde lettere med en vakuumløfter

Tunge løft på arbejdspladsen øger risikoen for skader samtidig med, at det nedsætter arbejdsglæden, hvilket har betydning for din virksomheds fremgang og succes. Derfor kan en vakuumløfter være en investering i både dine medarbejderes mentale og fysiske helbred, samt en investering i virksomhedens fremtid. Herunder kan du læse mere om fordelene ved en vakuumløfter og hvordan den fungerer.

  • Vakuumløfteren er yderst velegnet til al arbejde indenfor bygge- og anlægsbranchen, da den kan løfte alt fra fliser til større betonklodser helt op til 2000 kg. Ved hjælp af undertryk løftes genstande nemt og hurtigt, og den skåner dermed dine medarbejdere samtidig med, at arbejdet effektiviseres, eftersom vakuumløfteren kan håndtere en stor mængde fliser ad gangen.
  • Vakuumløfteren fungerer på den måde, at den nemt monteres på en gravmaskine af enhver type. Herefter skal der to personer til at betjene den, én person skal betjene gravmaskinen og én person skal sørge for at dreje vakuumløfteren så objektet der løftes, placeres præcist der, hvor det er tiltænkt.
  • Sidst men ikke mindst har vakuumløfteren den fordel, at den i samarbejde med en pallevogn fungerer, som den optimale løsning til bygge- og anlægsbranchen. Ved at montere en palleløfter på gravmaskinens doserblad og vakuumløfteren på gravmaskinens løftearm udgør de to det perfekte makkerpar til transport og montering af fliser og andet tungt materiale.

En vakuumløfter er altså et universelt, og dermed også et uundværligt, redskab. Den er skånsom for de personer, som betjener den samtidig med, at den både er mere præcis og mere effektiv end noget menneske. Så hvis din virksomhed arbejder indenfor anlæg og byggeri og endnu ikke har en vakuumløfter, og eventuelt en palleløfter som supplement, så klik ind i dag og anskaf jer dette uundværlige makkerpar til at hjælpe jer med arbejdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *