LED pærer er fremtidens lyskilde

Flere og flere steder bliver der brugt LED lys. Både i private hjem og i erhverv vinder LED frem i takt med at priserne falder. Og der er store fordele ved at benytte LED som lyskilde. Først og fremmest kan du opnå en stor besparelse ved at benytte LED. Op til 85 % kan du opnå af besparelse på dit energiforbrug i forhold til glædepærer. Desuden har en LED pære ekstrem lang levetid. Faktisk op til 30 år kan du have den samme LED pære uden at skifte. En LED pære koster fortsat lidt mere end en glødepære, men holder altså også meget længere. En god ide er at skifte dine pærer løbende for at opnå den største økonomiske besparelse. En anden fordel er, at LED pærer ikke fylder særligt meget. De senere år er det desuden lykkedes at ramme en lysfarve, som man kender fra glødepærer. Blandt andet Philips LED pærer kan leverer en lyskilde på 2700 kelvin, hvilket svarer til mange behov for den rigtige belysning. 

Hos LampreGuru.dk fører de netop Philips LED pærer. Dette da Philips er længst fremme med teknologien omkring LED. Du kan altid teste pærerne fra LampeGuru.dk i op til to uger, og leverer tilbage, hvis du ikke er tilfreds. En standard LED pære fra Philips kan tåle at blive tændt eller slukket 50.000 gange. De lyser 100 procent med det samme, og kan lyse mellem 15 – 25.000 timer. Men der er masser af andre LED-muligheder end standardpæren. Blandt andet kan du få en række forskellige Philips LED Kronepærer, du kan få GU-pærer, stift pærer, og også rør, globepære og reflektor pærer. Men også LED pærer med bevægelsessensor, pærer med fjernbetjening samt pærer med mulighed for at lave farver samt meget andet.

Men naturligvis har LampeGuru.dk også en lang række lamper med indbygget LED pærer. Dette er blandt andet en lang række lyskæder, der er velegnet til fest eller blot for at skabe en god stemning til hverdag. Specielt er lyskæder med farvede bolde blevet meget populære de seneste år, og blandt andet mange teenagere bruger dem på deres værelse.

Du kan få de populære LED light strips, eller diode-bånd eller lys-bånd, som de også kaldes. Disse ser super godt ud rigtig mange forskellige steder, og du kan også her vælge mellem forskellige farver og varianter. Flere af dem kan du desuden få til at blinke i forskellige interval. Og igen får du står energibesparelse ved at benytte LED frem for andre lyskilder. LampeGuru.dk har generelt alt i lamper og heriblandt altså et stort udvalg af LED produkter.