Wellnessudstyr til klinik og praksis fra acupunctureshop.com

Driver du en wellnessklinik, eller er wellness en inkorporeret del af din behandlerpraksis som massør, zoneterapeut eller anden form for alternativ behandler? Så bør du læse med her, og få inspiration til, hvordan du kan supplere din forretning med lækre produkter til overkommelige priser.

Wellness som del af alternativ behandling

Det er blevet mere og mere almindeligt, at man som massør eller anden alternativ behandler gør wellness til en del af behandlingen, så den ikke kun kommer til at dreje sig om den rene kropsbehandling. Det kan være alt fra en varmepude over lænden og til duftlys, massage med aromatiske olier, eller sågar tilbud om et velgørende bad i jacuzzi eller spa forud for behandlingen, for at øge velværen og afslapningen, således at man som kunde er bedre i stand til at modtage behandlingen.

Køb wellnessudstyr i høj kvalitet hos acupunctureshop.com

Såvel klinikker som enkeltmands praksisser kan således have glæde af det sortiment af wellnessudstyr, som findes i den online shop på acupunctureshop.dk. Se for eksempel de lækre håndklæder i 90% ren bomuld, som kan bruges som underlag på massagebriksen eller til aftørring efter evt. bad. Håndklæderne holder godt på varmen, og hvis du ikke har lyst til at have tørretumbleren til at stå og larme, kan du evt. investere i et smart varmekabinet til håndklæder. Fordelene ved denne håndklædevarmer frem for tørretumbleren er, ud over det lavere strømforbrug, at den ved hjælp af ultraviolet lys dræber eventuelle bakterier, der måtte sidde i håndklæderne, og dermed bidrager til at opretholde den gode hygiejne i klinikken.

Acupunctureshop.com fører der ud over lækre badekåber, kompressions kugler, bambushåndklæder og massagetommelfingre samt et helsesæt med lavendelduft indeholdende skulderpude, lændepude, minipude og øjen- eller nat-maske – samtlige dele er fyldt med lavendel og boghvede og kan opvarmes i mikrobølgeovn eller nedkøles i fryser efter behov.

Se hele udvalget på acupunctureshop.com.