Fyldigt og levende hår med hair extensions

Inden for påsætning af hair extensions skelnes der mellem forskellige teknikker. De mest kendte er hot fusion, cold fusion, ultra sonic, tape og clips. Ved hot fusion smeltes håret fast på det eksisterende hår ved hjælp af en varmetang. Hårtotterne er forsynet med keratin, som varmes op, og ved størkning fastgør hårtotten til dit eget hår. Ultra sonic metoden gør brug af ultralyd i stedet for varme for at fastgøre håret, og er således lidt mere skånsom. Ved cold fusion påsættes totterne med en ring eller en krog, og er således en endnu mere blid metode. Tape og clips er de absolut nemmeste metoder, hvis du selv skal påsætte dine hair extensions.

Køb billige hair extensions i høj kvalitet hos Hot In Hair

Hos Hot in Hair finder du hair extensions, som passer til alle påsætnings metoder, i alle tænkelige hårfarver og i flere forskellige hårlængder. Du finder såvel glat som krøllet eller bølget hår, og samtlige totter og trenser, som et hedder, er fremstillet af ægte menneskehår i høj kvalitet. Håret, som anvendes til hair extensions, stammer hovedsageligt fra Indien. Forud for anvendelse er håret behandlet og eventuelt indfarvet for at opnå de ønskede nuancer. Alle hårstrå vender nedad, hvilket gør, at håret ikke så nemt filtrer og får et uglet udseende.

Hos Hot In Hair købes håret direkte fra fabrikken, hvilket gør, at du her kan finde hair extensions i utroligt høj kvalitet i forhold til prisen. Sortimentet på hot In Hairs online shop hotinhair.dk er utroligt varieret, og alle farver er meget naturtro. Hair extensions fra Hot In Hair tåler vask og styling – dog skal du være opmærksom på, at påsat hår kræver særlige pleje- og styling produkter. Disse kan du naturligvis også finde hos Hot In Hair, sammen med en online guide til, hvorledes påsætning og aftagning af hair extensions foregår.

Læs mere på hotinhair.dk