Giv personlige dåbsgaver som barnet vil have glæde af resten af sit liv

Det er en stor dag, når man bliver døbt. Det er ikke bare den dag, hvor man får sit navn. Det er tit også den dag, hvor mange i familien ser en for første gang. Særligt fjernere slægtninge er det ikke sikkert, har set den lille nye. På grund af den store betydning, der ligger i en dåb, er der mange, der går efter at give nogle særlige gaver, som barnet vil have glæde af i mange år fremover. Nogle som barnet virkelig vil kunne sætte pris på både som barn og voksen. Det er selvfølgelig svært at finde sådan en gave, men den energi, du har lagt i at finde den, er også en del af gaven. 

Men det behøver faktisk ikke at være så svært igen at finde en god dåbsgave. Et godt sted for dig at finde personlige dåbsgaver er på webshoppen memozz.dk. De har gjort det til deres mission at gøre det nemt for dig at finde en personlig gave. 

To af deres produkter, der egner sig særligt godt til en barnedåb eller en navngivningsfest er deres Memozz Classic og Memozz Spin plader. Det er plader, hvor der er et billede af dåbsbarnet i midten, og hvor der står barnets navn. Rundt om kan forældrene sætte brikker med de ting, som barnet har gjort. Det er oplagt, at du giver nogle brikker sammen med pladen. Det kan for eksempel fødselsdag og fødselssted og dåbsdag og dåbssted. 

På Memozz Classic pladen ender brikkerne med at danne en ring rundt om pladen i midten. Det er altså begrænset, hvor mange brikker der kan være. På Memozz Spin pladen vil brikkerne sno sig uden om pladen i større og større cirkler. Det gør, at det vil være muligt at blive ved med at tilføje brikker resten af livet. Både Spin og Classic er dog nogle gaver, som barnet vil kunne have altid og glædes over.