Hos Xtragrej.dk har de Walkie Talkies der passer til dit behov

Ideen bag en Walkie Talkie blev skabt under Anden Verdenskrig. Siden er systemerne bag optimeret, og udviklet til det, vi kender i dag. I princippet er en Walkie Talkie en håndholdt, bærbar, to-vejs radio transceiver, der gør det muligt at kommunikere direkte.

Walkie Talkies er super velegnet til steder, hvor radiokommunikation er nødvendigt, men hvor det kan være problematisk eller ikke relevant at benytte det almindelige net til mobiltelefoni. Brug af Walkie Talkies er meget udbredt både i erhvervslivet, når der arbejdes i specielle omgivelser, rigtig mange steder i sikkerhedsbranchen, men også i forbindelse med sportsbegivenheder og andre events, ved friluftsliv samt i forbindelse med leg.

Du kan finde Walkie Talkies til dit behov via Xtragrej.dk. Fra producenten Topcom kan du vælge mellem en række modeller til forskellige behov. Et eksempel er modellen Topcom 9500, der egner sig perfekt til militær og jagt, hvor kommunikationen skal kunne foregå så lydløst som muligt. Med sættet får du 2 stk Walkies Talkies med tilhørende 2 stk security headset, 2 stk bælteklips, 2 stk ladere og batterier. En anden mulighed fra Topcom er Twintalker 9100 professional box. Her får du en rækkevidde op til 10 km, og dermed egner sig til rigtig manger erhverv.

Hos Xtragrej.dk kan du naturligvis også få masser af tilbehør og reservedele til dit Walkie Talkie sæt. Dette er både ekstra batterier, tasker, headset og lignende. Generelt er webshoppen Xtragrej.dk stedet, hvor du finder alt, du skal bruge til outdoor livet. Dette både hvis du lever dette rent professionelt eller som fritidsbeskæftigelse. Du kan finde alt inden for beklædning, støvler og udstyr fra de førende mærker på markedet. Gør du tjeneste i det danske forsvar, er du medlem af det danske hjemmeværn kan du finde hvad du skal bruge på Xtragrej.dk. Men også hvis du skal på camping eller af anden grund har behov for at opholde dig i det fri, så er webshoppen stedet, hvor du finder, hvad du skal bruge.

You may also like...