Robuste Louis Poulsen udendørslamper

Er du på udkig efter en robust og klassisk udendørslampe, der kan håndtere al slags vejr, og som samtidig pynter på terrassen, altanen eller i indkørslen? I udvalget af Louis Poulsen udendørslamper finder du et bredt sortiment af ikoniske lamper fra serier som Toldbod og PH. Her har du mulighed for at skabe en indbydende og hyggelig stemning udendørs ved at kombinere flere lamper eller lade én af PH-væglamperne hænge som en smuk velkomst ved din hoveddør.

Væglamper til udendørs brug

Alle lamper til udendørs brug fra Louis Poulsen er designet med henblik på at skabe den absolut bedste modstandsdygtighed, så hverken kulde eller stormfuldt vejr vil forvolde skade på lamperne. PH-lamperne fra Louis Poulsen inkorporerer derfor blandt andet rustfrit stål, hvor hver enkelt pæres brændpunkt hertil er beskyttet. Udover at dette giver en udbredt robusthed og styrke, får lamperne et råt look, der klæder enhver husfacade. Den populære PH-væglampe 3-2½ fra Louis Poulsen inkluderer en mat hvidlakering, hvilket gør, at lyset spredes på en naturlig og varm måde.

Stående udendørslamper

Ønsker du at skabe en helt særlig stemning omkring indkørslen til dit hjem, er udendørslamper, der kan placeres langs indkørslen, et oplagt valg. Udover at give praktisk belysning kan stående udendørslamper skabe en hyggelig og eksklusiv atmosfære, der er særligt attraktiv, når du vil gøre dit hjem indbydende – både for gæster og dig selv. Udvalget af Louis Poulsen udendørslamper inkluderer blandt andet en stående PH-lampe, der er en del af Poul Henningens treskærmsserie, og en unik udendørslampe fra Toldbod-serien.

Udendørs boligindretning er også vigtig

Hvis du har gjort meget ud af boligindretningen indendørs, kan det måske føles en smule antiklimatisk, når indkørselslen eller terrassen ikke afspejler dette. Men heldigvis kan indretningen udenfor hjemmet meget nemt få et hyggeligt og indbydende løft med udendørs belysning. Design og kvalitet er alfa og omega, når du skal vælge en udendørs lampe, der passer til dine behov.