Foderspand i høj kvalitet

Har du dyr såsom heste, køer eller fjerkræ, så er det umuligt ikke at anskaffe sig en god foderspand. En god og solid foderspand, der er robust, er essentiel, når man har dyr. Hos Staldinventar.dk kan du finde et bredt udvalg af foderspande, som du og dine dyr kan få glæde af i lang tid fremover. Staldinventar.dk sælger produkter i høj kvalitet, så du kan trygt foretage din shopping hos os.

Sikkerheden i top

Har du nysgerrige muler eller tryner, der nogle gange kommer lidt for tæt på kagedåsen? Så kan du købe låg med til din foderspand. Hvis dine dyr kommer i foderet, kan det være farligt, fordi de ofte ikke har en stopknap. Med et låg kan du derfor øge sikkerheden i stalden og sørge for, at hvis uheldet er ude, så er der ingen dyr med propfyldte maver.

Bredt udvalg

Hos Staldinventar.dk kan du finde en foderspand på 5 liter til helt op til 70 l. Vores spande har også flere funktioner. Du behøver ikke kun at bruge dem til foder, men de kan også bruges til opbevaring. Har du for eksempel opstaldet din hest på en mark hele sommeren, og har brug for at have lidt udstyr til den i nærheden, så kan en foderspand med låg være et glimrende sted at gemme grimer og træktov.

Find din yndlingsfoderspand i dag

Tag endelig et kig i vores store sortiment af foderspande til din hest, ko eller høne allerede i dag. Har du spørgsmål eller andre henvendelser, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Vi har masser af erfaring indenfor dyreverdenen og står klar til at hjælpe dig.