Skab stemningsfulde dekorationer til højtider og mærkedage med flamingokugler

Flamingokugler er flot og dekorativ pynt, der egner sig rigtig godt til vinduesudstillinger eller på udstillingsarealer i butikker og indkøbscentre eller på messer. Flamingokugler kan males eller pakkes ind i f.eks. silkepapir, og nogle typer af flamingokugler kan også åbnes og fyldes med pynt. Flamingokugler kan anvendes på alle årstider til f.eks. jul, påske, halloween, nytår eller Valentinsdag.

Flamingokugler som påskeæg, snebolde eller romantisk dekoration

I forbindelse med en påskeudstilling kan man f.eks. male flamingokugler, så de ligner påskeæg, eller man kan fylde halve flamingokugler med påskekyllinger eller kunstige blomster. Til jul kan man bruge hvide flamingokugler som snebolde i forbindelse med en juledekoration eller store snefnug, som man kan hænge op i loftet. Man kan fylde gennemsigtige kugler med gran og andet julepynt, hvilket ser utrolig stemningsfuldt ud. Flamingokugler og halvkugler kan også indgå i dekorationer i forbindelse med Valentinsdag, hvor man kan sætte blomster eller hjerter fast på flamingokuglerne og lave sin helt egen romantiske dekoration. Flamingokugler og halvkugler kan også anvendes til private arrangementer som barnedåb, bryllup, konfirmation eller sølvbryllup, hvis du ønsker at lave en helt særlig og personlig dekoration. De hvide flamingokugler passer til næsten enhver type festdag, og de kan altid males eller pakkes ind i smukt papir eller dekoreres med smukke blomster eller andet pynt, hvis der f.eks. er det særligt tema til festen. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når den helt særlige festpynt skal kreeres.

Stort udvalg og konkurrencedygtige priser

Flamingokugler og halvkugler kan fås hos Brøndsholm til favorable priser. Brøndsholm er specialiseret i salg af dekorationsartikler og salgsfremmere til detailbranchen og private, og her får kunderne professionel vejledning og en rigtig god kundeservice. Hos Brøndsholm kan man altid som erhvervskunde eller privatkunde bestille varer i de mænger, man har behov for og få dem leveret direkte til døren til konkurrencedygtige priser.