udstyr fra Badehaette.dk

Hos Badehaette.dk finder man et utroligt stort udvalg af udstyr til svømning og andre former for vandbaseret sport. Som navnet antyder er hjemmesiden især stærk på udvalget af badehætter og man finder et meget nuanceret og bredt udvalg til både mænd, børn og kvinder. Køber man for mindst 400 kroner er fragten helt gratis. 

Hvorfor badehætte?

Vi synes med stor sandsynlighed allesammen, at vi ser en del bedre ud uden en stram plastichætte på hovedet. Svømmer man ofte i svømmehal er det imidlertid en rigtig god idé, at benytte en badehætte, så man beskytter hår og hovedbund mod klor.

Især for kvinder kan det være svært at affinde sig med at pakke håret ind i en knap så flatterende hætte, når kursen går mod bølgen blå – men hos Badehaette.dk er der hjælp at hente. Her er der mange sjove og smarte hætter, og man kan både finde nogle med sten og blomster på. Man kan selvfølgelig også finde mange forskellige af de helt traditionelle badehætter, som kommer i alle farver og med sjove eller stilfulde motiver. Det er nemt at klikke rundt mellem de forskellige typer af badehætter, da de er delt op i praktiske kategorier.  

Svømmebriller 

En anden type udstyr, som man finder et stort udvalg af på Badehaette.dk er svømmebriller. Svømmebriller er et must når man skal i svømmehallen da øjnene ellers bliver både røde, tørre og irriterede efter få minutter i de blå bassiner. Derudover bliver udsynet under svømning også en hel del bedre med briller. 

Dykning

Skal man ud at dykke i havet findes der også mange gode tilbud på udstyr hos Badehaette.dk. Her finder man alt fra snorkler og dykkerbriller til specielle hætter og pandebånd.

 

Ny svømmer

Er der et lille familiemedlem, der skal lære at svømme, kan det være en god ide at anskaffe sig noget særligt udstyr til lejligheden, som eksempelvis bælte eller badering samt et svømmebræt. Alt dette finder man selvfølgelig også hos Badehaette.dk.

You may also like...