Bliv kostvejleder hos Træner Akademiet

Overvejer du, hvilken uddannelse du vil have? Eller har du planer om et karriereskift? Og har du en interesse indenfor kost og sundhed? Så skulle du overeje at tage en kostvejleder uddannelse hos Træner Akademiet.

På uddannelsen som nutrition coach vil du få indgående kendskab til kroppen med fokus på fordøjelse og kroppens anvendelse af kost. Du får undervisning i celler, energisystemer, væske, næringsstoffer og meget mere for at få det bedste grundlag for at arbejde med kostvejledning for dine kommende klienter.

Lær at motivere

Derudover vil du også blive trænet i kommunikation og motivation overfor dine kunder. Én ting er, at du bliver superdygtigt til at sammensætte kostplaner til dine klienter, men det vil kun være en hjælp for dem, hvis du kan motivere dem til at følge dine anbefalinger. Du lærer derfor, hvordan du simpelt kan videreformilde din viden om krop og ernæring, og hvordan du bedst muligt kan motivere dine klienter til at nå deres mål.

Tag uddannelsen hjemmefra

Uddannelsen foregår online, og du skal derfor ikke bøvle med transport eller andet for at kunne tage uddannelsen som kostvejleder. Du kan vælge se lektionerne live, hvor du vil have mulighed for at stille direkte spørgsmål, som hvis du var mødt op fysisk til undervisningen.

Men lektionerne vil også blive optaget, så du kan se dem på et senere tidspunkt. Det giver en stor fleksibilitet, som er superpraktisk, hvis du også har andre ting i kalenderen og skal have det hele til at passe ind.

Vil du vide mere? Hop ind på Blivpt.dk, og læs meget mere om uddannelsen som nutrition coach, eller kontakt Træner Akademiet på telefon: 42 90 90 96 eller e-mail: kontakt@blivpt.dk for at høre mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *