VVS i Århus

Der findes en overflod af forskellige VVS’ere i mange forskellige prisklasser. Så når du endelig står og skal bruge én, er det ikke altid, du lige har tid eller overskud til at finde den bedste pris og få anbefalinger fra familie og venner. Derfor kan det være en god ide, at du har nummeret liggende i køkkenskuffen, kommoden i entreen eller indkodet i din telefon. Så kan du hurtigt ringe firmaet op, hvis et rør er sprunget, et afløb er stoppet eller ved andre problemer, der skal løses akut.

Hvilken VVS’er?

Når du skal vælge et VVS-firma, er der tale om en tillidssag, fordi kvaliteten af det håndværksmæssige arbejde har indflydelse på dit velvære og din økonomi. I disse tider er det også vigtigt, at dine VVS-installationer er miljøvenlige. Her bør du blandt andet overveje vandbesparende installationer.

Det er vigtigt, at du vælger en VVS-installatør, der er autoriseret. Så kan du være sikker på, at du får udført et professionelt arbejde. Blandt andet Gustafsen VVS leverer autoriseret VVS i Århus. Desuden har de garantiordning. Det betyder, at du har mulighed for at klage til Ankenævnet for Tekniske Installationer, hvis der er uoverensstemmelser eller mangler i forbindelse med det udførte arbejde.

Hvem er Gustafsen VVS?

Familievirksomheden har eksisteret i mere end 23 år under navnet Carsten Gustafsen VVS. I 2014 tog hans tre sønner over. De driver nu virksomheden under det nye navn. I de to generationer, firmaet har eksisteret, har professionelt håndværk og høj kvalitet været kernen for dem. De har netop en stor respekt og passion for godt håndværk.

Hvis du står over for et VVS-problem, eller skal du have nyt badeværelser, og mangler rådgivning og om løsninger, der både tager hensyn til dig og miljøet, kan du kontakte dem på telefon 86214011 eller på mail info@gvvs.dk.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *