RIATHERM tagplader i høj kvalitet

Hos e-plast.dk har vi samlet et stort udvalg af RIATHERM tagplader til den kræsne håndværker, der gør en dyd ud af kun at arbejde med markedets bedste produkter. Vores brede sortiment af RIATHERM tagplader byder på tagplader i mange forskellige længder, bredder, tykkelser og farver. Derfor kan du med garanti også finde tagplader i vores webshop, som lever op til dine behov. RIATHERM tagplader er fremstillet til overdækning af eksempelvis carporte, terrasser, drivhuse og udestuer, og vælger du dette produkt, er du garanteret optimal isoleringseffekt, uovertruffen kvalitet og ideel lysgennemgang.

Gode råd til monteringen af RIATHERM tagplader

RIATHERM tagplader kan både monteres på lægte- og spærløsninger. Det er vigtigt, at taghældningen er på minimum tre centimeter, da taget ellers kan risikere at blive utæt. Samlingen af tagpladerne foregår med hvide dæklister i plast eller toplister i aluminium alt efter, hvad du foretrækker. Dæklisterne i plast skjuler skruerne og kan klikkes fast, hvilket gør samlingen ekstremt nem. Toplisterne i aluminium har et mere elegant udtryk, men kræver også en lidt større indsats da de skal skrues fast. Du behøver dog ikke være den store håndværker for at kunne klare nogen af løsninger på egen hånd. Og hvis du skulle være i tvivl om noget undervejs, kan du altid tage et kig i den medfølgende monteringsvejledning.

Solide RIATHERM tagplader fra e-plast.dk

De RIATHERM tagplader, du finder på e-plast.dk, er fremstillet af polycarbonat, som er et af de mest robuste materialer på markedet. Med RIATHERM tagplader er du dermed sikret et tag, som kan modstå de ustadige og til tider barske danske vejrforhold. RIATHERM tagplader er naturligvis brudsikre, og hos e-plast.dk får du 10-15 års garanti på brud og lysgennemgang alt efter, hvilke tagplader du vælger.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *