Få gang i festen: 3 tips til den store begivenhed

Selvom corona ikke just inviterer til, at man holder fest, så kan man allerede nu godt begynde at overveje, hvordan den store tilbagekomstfest skal tage form. Vi har glædet os længe, og nu kan det snart se ud til, at det bliver en realitet, at vi kan feste igen. Vi kommer her med gode råd til dig, der skal have gang i den store fest.

Scene med podie

En scene er selvfølgelig en stor investering til festen, men den giver også festen et naturligt samlingspunkt, så vi ikke sidder i hvert vores hjørne hele aftenen. Der er plads til podier, så man kan tage konkurrencer deroppe, men vigtigst af alt så kan dj’en give den gas deroppe fra. Det gør samtidig, at man naturligt nok danser nede foran scenen – et dansegulv skabes altså helt af sig selv.

Dansevinyl

Til den store fest skal du have et dansegulv, og hvis du gerne vil markere det, skal du bruge dansevinyl. Det er både nemt og dejligt at danse på, men det afgrænser også området for dans, så alle ved, at det er her, festen foregår. Og så er det faktisk slet ikke så dyrt igen at etablere et dansegulv med vinyl.

Natmad

Hvis du ikke har skrevet hotdogs klokken 12 på din liste, så er det på tide, at du gør det nu. Natmad er den vigtigste ingrediens for festen, hvis den skal fortsætte langt ud på natten, da mange sikkert er ved at være tomme i maven her på grund af for meget dansen og råben i krogene.