Gør frisk frugt til en del af hverdagen på kontoret

Arbejdsdage på kontoret er ofte lange, men heldigt for alle er, at de er fyldt med kreativitet og et produktivt personale, der knokler for kunder og samarbejdspartnere.

På trods af ønsket om at gøre sit bedste, er det velkendt, at energien dykker ud på eftermiddagen. Det sker for langt de fleste, og det er derfor en god idé at kunne tilbyde jeres medarbejdere fornyet energi og næring til hjernen.

Dette kan I gøre ved at investere i en økologisk frugtordning til firmaet, der leverer frisk økologisk frugt til jeres dør på daglig eller ugentlig basis efter behov. I vil blive tilbudt en individuel tilpasning af jeres frugtordning, hvor frugten bliver pakket præcis, som I ønsker det.

Det vil derfor blive pakket efter den størrelse, I behøver, så I ikke behøver bekymre jer om for eksempel madspil. I kan planlægge jeres frugtkurv helt ned til det enkelte stykke frugt. Der er stor fleksibilitet, så hvis I får partnere på besøg, kan I udvide den.

Fordelene ved en frugtordning er mange

Frugtkurvene er en varieret blanding af årstidernes frugter, så I også kan få et varieret udbud. Alle frugter er af den største kvalitet og friskheden er garanteret.

Det er ikke kun sund fornuft men også sund økonomi. Når I investerer i en frugtordning, bidrager I til en sundere hverdag for medarbejdere og kollegaer, hvilket kan nedbringe jeres sygefravær. Dette vil spare jer en masse penge i det lange løb.

I kan allerede i dag undersøge muligheden for at få en økologisk firmafrugtordning, der kan bringe fornyet energi og motivation til jeres dagligdag. Det vil være med til at øge den generelle trivsel og dermed glæden på jeres arbejdsplads.