Rengøringsartikler til professionelle rengøringsfirmaer

Hos Nowas.dk har vi samlet Skandinaviens største udvalg af rengøringsartikler til erhverv, som vi sælger til rengøringsvirksomheder i hele Norden. Vores sortiment byder på alt inden for rengøringsartikler, vinduespudserudstyr og rengøringsmaskiner til professionelt brug. Vores webshop er brugervenlig og overskuelig, og bedst af alt har den åbent 24 timer i døgnet, så du kan handle præcist, når det passer dig. Når du bestiller dine rengøringsartikler hos os, kan du forvente en hurtig levering inden for maksimum tre hverdage. Hvis du bestiller for mere end 700 kroner, er fragten endda på vores regning. Er det ikke tilfældet, kan du glæde dig over, at vi har lave fragtpriser helt ned til 49 kroner.

Alverdens rengøringsartikler

Med ønsket om at gøres vores hjemmeside nem for vores kunder at orientere sig på, har vi opdelt vores udvalg af rengøringsartikler i flere forskellige kategorier; forbrugsvarer, rekvisitter, maskiner, vinduespudsning og vandtanke. Derudover har vi samlet alle vores udsalgsvarer under samme fane, så tilbudsjægerne ved, hvor de skal søge.

Nowas.dk er din rengøringsekspert

Hvis du har brug for rådgivning, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vores dygtige konsulenter besøger gerne din virksomhed og vejleder om behov og brug af rengøringsartikler. Kan du mod forventning ikke finde de rengøringsartikler, du er på udkig efter, så opfordrer vi dig til at give os et kald. Vores sortiment omfatter langt flere produkter end dem, du kan se i vores webshop, og skulle vi ikke have dine ønskede varer på lager, så bestiller vi dem gerne hjem for dig. Har du brug for hjælp eller spørgsmål til vores store udvalg af rengøringsartikler, så besvarer vi dem meget gerne. Vores glade og kompetente medarbejdere sidder klar med gode råd og fagkyndig vejledning på telefon +45 98 67 78 78 og mail post@nowas.dk.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *